Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa Revontuliin!

Hengität raskaasti, maailma väreilee ympärilläsi. Pimeällä taivaalla tanssii Revontulia. Yhdessä laumassa ne lähtevät syöksymään sinua kohti. Vihertävät Revontulet syöksyvät kehoosi, tunnet kuinka hengityksesi lakkaa. Kirkas välähdys ja Revontulet ovat taas taivaalla. Tunnet olosi oudon kevyeksi. Huomaat hämmästykseksesi, että leikit ilmassa, oman ruumiisi yläpuolella. Tunnet selässäsi jotain, siivet. Lähdet innoissasi lentämään kohti Revontulia. Yksi niistä erkanee muista ja tulee luoksesi.

”Olet nyt yksi meistä, Revontuli.”

Tervetuloa Revontuliin! Revontulet on vuoden 2018 alussa syntynyt tarinaroolipeli, jossa roolitaan ketuilla. Revontulissa on kaksi Laumaa, Yön ja Päivän lauma. Ketuilla on uskomuksia ja tapoja, joten heidän maailmassaan seikkaileminen voi olla mielenkiintoista ja hauskaa! Tule ihmeessä mukaan!

Olemme aloittelijaystävällinen peli, joten älä huoli, jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta tarinaroolipeleistä. Löydät kaiken tarvittavan täältä, ja jos jotain jää mieleen, kysy vain. Emme me pure! :)

~Silverglow & Koirafani

Linkinvaihto

Superno, Aisling, Vallattu, Rebelle, Morbus, Ensimmäiset klaanit, Tarinamökki, Aamunkaste, Juuripolku, Viimakoura, Metsäketo, Soturin sydän, Tähtisade, Magical nature

Copyright:

Ulkoasu: Viimakoura , Tim Rogers (Lisenssi) , Google Fonts
Taustakuva: Subtle Pattern

Viekkukoodi: Viimakoura

Info-osion yrtit: Metsäketo

©2019 Revontulet - suntuubi.com